Home Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Online beauty platform
Huidverzorging, parfum, nagellak en make – up . Kiezen is soms lastig met al dat moois. Kaylies gaat je hierbij helpen. Kaylies is hét online beauty platform waarop je een uitgebreid overzicht vindt van de nieuwste beautyproducten die zijn uitgebracht in de beauty industrie. Je vindt bij Kaylies alle informatie die je nodig hebt om een mooie selectie te maken van deze beautyproducten voor op je wishlist.

Op Kaylies wordt aandacht besteed aan zowel drugstore als luxe producten in de categorieën huidverzorging, parfum, nagellak en make -up. Van deze categorieën worden nieuwtjes bijgehouden op het platform. Je vindt niet alleen uitgebreide informatie over deze producten maar je kunt het product ook aan- of afraden, reviewen en een cijfer geven.

Wat kun je hier doen?
Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Beautymerken brengen elke dag nieuwe producten uit. Heb je net een fijne foundation gevonden, verdwijnt hij al weer uit de schappen omdat er nieuwe producten worden toegevoegd door het merk. Daarom is het fijn als je weet welke andere beautyproducten, in dit geval foundations, aansluiten op jouw wensen. Op Kaylies kun je je favoriete producten markeren en daarnaast kun je producten op je wensenlijstje plaatsen zodat je nooit vergeet welke producten je ook nog moet uitproberen. Kaylies helpt je binnen no-time je perfecte beauty garderobe samen te stellen.

Op de hoofdpagina van Kaylies vind je naast de gehele navigatie door Kaylies ook de nieuwste producten en collecties die zijn uitgebracht. Zo mis je nooit meer een nieuwe beautylancering. De hoofdpagina wordt elke dag bijgewerkt met nieuwe producten en collecties.

Zoeken naar een specifiek product
Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan ga je op zoek naar de categorieën. Hier vind je alle producten terug die ooit aan Kaylies zijn toegevoegd. Elk product kun je individueel bekijken. Hier vind je dan meteen ook alle informatie die je nodig hebt zoals bijvoorbeeld kleuren, prijzen, gebruiksinstructies en namen. Echter gaat de catalogus nog een stukje verder. Je kunt een product ook aan- of afraden voor de andere lezers van Kaylies en daarnaast kun je het product reviewen aan de hand van het ratingsysteem. Op de productpagina vind je ook een wishlist knop waarmee je een product meteen op je wensenlijstje kunt plaatsen. Zo vergeet je nooit welke producten je nog graag zou willen testen. De wishlist pagina werkt op basis van cookies in je browser.

Contact
Mis je een product of collectie die je graag aan je wensenlijstje zou willen toevoegen? Laat het dan zeker even weten via de contactpagina.

X