Op Kaylies kun jij jouw eigen reviews van je favoriete (of minst favoriete) beautyproducten achterlaten. Nu heb je nog meer reden om dat te doen want vanaf nu maak je elke maand kans op het winnen van een mooi beautyproduct als je meer dan drie reviews op Kaylies hebt geplaatst. Elke maand geef ik een van mijn favoriete beautyproducten weg in een winactie. Aan het eind van elke maand kies ik een winnaar uit en zal er weer een nieuwe actie starten. Ben je benieuwd wat je moet doen om kans te maken en wat je deze maand kunt winnen? Lees dan zeker even verder..

Wat kun je winnen?
In januari kun je een I Heart Makeup Unicorns Heart Rainbow Highlighter winnen. Lees hier de review van dit leuke product. Deze Rainbow Highlighter is heel populair in de beauty industrie. Sinds kort is dit product ook in Nederland bij de Kruidvat verkrijgbaar maar momenteel is hij in de winkels helaas uitverkocht. Nu maak je toch kans om dit product binnenkort aan jouw make-up collectie toe te voegen.

Hoe maak je kans?

  • Schrijf minimaal drie reviews op Kaylies. Dit doe je door een product aan te klikken in de catalogus en deze dan te beoordelen. Je klikt een rating aan en beschrijft jouw mening. Je mag zelf weten hoe uitgebreid je de review schrijft.
  • Extra kans: volg Kaylies op Instagram
  • Extra kans: volg Kaylies op Twitter

That’s it! Je kunt meedoen tot 31 januari 23:59, daarna sluit deze win actie. Op 1 februari kies ik een winnaar en neem ik contact op via de e-mail. Zorg dus dat je een juist e-mailadres achterlaat in het daarvoor bestemde vakje bij je geschreven review.

Author

Write A Comment